Vul het adres in van de website die u gratis wilt laten analyseren:

Vul het adres in van de website die u gratis wilt laten analyseren:

21 mrt 2011

Zoekmachine Optimalisatie: waar begin je met verbeteren?

Wist u dat ruim 70% van de Internet gebruikers haar eerste site bezoekt via een zoekmachine en 70% alleen de eerste 10 resultaten bekijkt? Optimaliseer daarom uw website en zorg ervoor dat u boven uw concurrent staat! seositescan.nl controleert uw website op de zoekmachine vindbaarheid. Als een zoekwoord niet bij de eerste 10 resultaten staat, is er werk aan de winkel!

Hoe kunt u beter scoren in zoekmachines?
Het verbeteringsrapport van SEOsitescan.nl geeft antwoord op deze vraag. Ons uitgebreide verbeteringsrapport zorgt ervoor dat uw website beter gaat scoren. Om u een idee te geven waar we naar kijken lichten we hier de 3 hoofdonderwerpen toe;

1. Techniek:
Allereerst dient u ervoor te zorgen dat uw website toegankelijk is voor een zoekmachine. Indien de techniek van uw website niet op orde is, kan een zoekmachine-robot uw website niet indexeren op de inhoud. SEOsitescan.nl controleert uw website op de techniek en geeft in haar rapport verbeterpunten om uw website technisch te verbeteren.

2. Inhoud/SEO score:
Naast de techniek kijkt SEOsitescan.nl ook naar de tekstuele inhoud van website. Gebruikt u de juiste trefwoorden? Heeft elke pagina een goede leesstijl? Doet u aan keyword spamming? Maakt u gebruik van subkoppen, en hoe zit het de optimalisatie van lijsten en navigatie?

3. Linkpopulariteit:
Websites met een hoge populariteit hebben een hogere positie in de zoekmachines. Welke websites verwijzen naar uw website? Krijgt uw website kwalitatieve backlinks? En ja hoe? SEOsitescan.nl kijkt tevens naar de linkpopulariteit van uw website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten