Vul het adres in van de website die u gratis wilt laten analyseren:

Vul het adres in van de website die u gratis wilt laten analyseren:

11 mrt 2011

Zoekmachine Optimalisatie Loont

Een goede Google Ranking is tegenwoordig nog belangrijker geworden. Ruim 70% van alle internet gebruikers bezoekt haar eerste website via een zoekmachine. En dan te bedenken dat Google een marktaandeel van 95% heeft. Tijd voor actie.

Dat internet “booming” is, is waarschijnlijk geen nieuws, denk maar aan de berichtgeving omtrent zaken als Facebook, Wikileaks en Twitter. Het gemiddelde internet gebruik van de Nederlander blijft elk jaar toenemen, complete bedrijven liggen stil zodra hun internet eruit vliegt en zoekmachines blijken van essentieel belang te zijn voor Nederlandse bedrijven die hun producten of diensten aan de man willen brengen.
De internet gebruiker, gebruikt Internet met name voor het opzoeken van informatie (99%), waarbij 85% gericht zoekt naar bedrijven en diensten. Dus voor de bedrijven die nog niet in zoekmachine optimalisatie investeren. “Maak die start en verbeter de positie in Google”, aldus webdesign bureau Oimedia. “Een goed vindbare website leidt tot meer bezoekers en dus meer potentiĆ«le klanten, daarnaast kun je besparen op advertentiekosten.” 

Bedrijven die op zoek zijn naar hoe zij de vindbaarheid van hun website kunnen verbeteren, hoeven niet per se bij dure webbureaus terecht. Er zijn verschillende websites die een goed alternatief bieden, zoals SEOSitescan.nl, een website die helpt met het behalen van een hogere Google ranking. “Een eenvoudig te gebruiken SEO checker voor verbeterde zoekmachine vindbaarheid van een website, SEOSitescan gaat verder dan de gebruikelijke tips over keywords en META tags”, aldus Oimedia. 

SEOsitescan biedt een onafhankelijke online dienst waarbij bezoekers hun website kunnen laten scannen en beoordelen op vindbaarheid en kwaliteit. Met de uitkomsten van de site analyse kan de bezoeker zijn website optimaliseren voor zoekmachines (zoekmachine optimalisatie) zoals Google, Bing en Yahoo!. De zoekmachine optimalisatie scan van SEOsitescan is gebaseerd op de richtlijnen van o.a. Google, Bing, Yahoo!, vakliteratuur en het W3C. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.seositescan.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten